آلمان ماهانه هزار پناهجوی افغان را می‌پذیرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

آلمان ماهانه هزار پناهجوی افغان را می‌پذیرد

وزاری خارجه و کشور آلمان با پذیرش ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان و خانواده‌هایشان موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنالنا بئربوک» وزیر خارجه و «نانسی فئزر» وزیر کشور آلمان در مورد برنامه پذیرش پناهجویان در معرض خطر و آسیب‌پذیر از افغانستان توافق کردند.

«دویچه وله» گزارش داد هر دو وزیر روز دوشنبه اعلام کردند بر اساس این برنامه، ماهانه حدود یک هزار پناهجوی افغان با خانواده‌هایشان در آلمان پذیرفته شوند.

مطابق این برنامه، دولت آلمان مدعی شده است افرادی در مرکز توجه قرار دارند که با «فعالیت‌هایشان برای زنان و حقوق بشر یا در بخش‌های عدلی، سیاسی، رسانه، آموزش، فرهنگ، ورزش یا علمی فعالیتی ویژه انجام داده‌اند و به دلیل فعالیت‌هایشان به طور انفرادی در معرض خطر قرار دارند».

نانسی فئزر نیز دراین‌باره می‌گوید: بر اساس معیارهای پذیرش تعریف شده، ما می‌توانیم از افرادی که به طور ویژه در معرض خطر و آسیب قرار دارند، محافظت کنیم.

وی افزود: ما به مسئولیت‌های بشردوستانه خود عمل می‌کنیم، این برنامه قبلاً نیز وجود داشت که حالا با این توافق ساختاری برای آن ایجاد شده است.

آلمان تا کنون حدود 26 هزار نفر از 38 هزار نفری که مجوز حضور در این کشور را دریافت کرده‌اند، پذیرفته‌ است. این افراد عمدتاً کسانی هستند که با ارتش و سازمان‌های آلمانی کار کرده بودند.

افرادی که آلمان از افغانستان خارج کرده است اغلب در توافق با دولت موقت طالبان از طریق ایجاد مسیری امن از این کشور خارج و در آلمان ساکن شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار